Vrienden van de UNIT Academie

Meld  u vandaag nog aan als Vriend van UNIT Academie ten behoeve van de deelnemers van het UNIT Atelier om reguliere atelieractiviteiten te continueren en bijzondere atelieractiviteiten te verwezenlijken.

De UNIT heeft haar koers gewijzigd en wil actief met kunst gaan participeren in de stad. Daarbij kunnen we uw hulp gebruiken. Ja, dat gaat om geld, anders redden wij het niet, maar het gaat zéker niet alleen om geld. Het gaat om wat wij belangrijk vinden: kunst en vriendschap. Wij willen graag een vriendschapsrelatie met u aangaan. Als vrienden doe je dingen samen, vertrouw je op elkaar en verrijk je elkaars leven. Wij zien kunst als relevant voor ieders leven. Wij willen onze kunst(ervaring) graag met u delen. Wat we precies samen gaan doen is nog volop in ontwikkeling en uw ideeën zijn natuurlijk van harte welkom. Te denken valt aan de winkel als ontmoetingsplaats voor vrienden, korting op portretten, gratis kunst- en filosofie lessen, de nieuwsbrief zal steeds meer uitgebreid worden met interessante artikelen,  een kijkje komen nemen in het atelier en wellicht zelf een keertje mee doen? We hopen dat u, en vertel het ook verder aan uw vrienden, onze vriend wilt worden!   

Meldt u zich bij info@unitacademie.nl   dan nemen wij contact met u op. We houden u uiteraard op de hoogte via de nieuwsbrief over de activiteiten die we aanbieden.

Wij hebben de volgende aanbiedingen voor u als nieuwe Vriend van de UNIT:

  • ik doneer 50 euro per jaar.
  • Ik doneer 100 euro per jaar en ontvang van het UNIT Atelier een set ansichtkaarten  van kunstwerken, gemaakt door  de deelnemers.
  • Ik doneer 150 euro per jaar en ontvang  het onlangs verschenen boek “muren zijn hilarisch”, gemaakt door 2 deelnemers van het UNIT Atelier.
  • Ik schrijf zelf eenmalig een bedrag over aan stichting UNIT Academie.
  • Ik wil graag in gesprek met de contactpersonen van stichting UNIT Academie zodat ik mijn wensen kenbaar kan maken.

Belangrijk:  Onze stichting is door de Belastingdienst aangemerkt als culturele ANBI. Voordeel is dat uw schenkingen aan onze stichting fiscaal aftrekbaar zijn. Deze regeling  kunt u nalezen op: www.belastingdienst.nl