Hoe vindt u het UNIT Atelier

Met de auto vanuit Arnhem:
Als u de Waalbrug bent gepasseerd gaat u bij de 3e verkeerslichten op de ventweg rijden, u vindt ons dan meteen aan de rechterzijde in het souterrain onder de Hypotheker.

Met de auto vanuit overige richtingen:
U volgt de wegen naar het centrum van Nijmegen tot aan het Keizer Karelplein. Op dit plein rijdt u richting Arnhem. U neemt de linkerrijbaan en gaat bij het derde verkeerslicht links en meteen linksaf de ventweg op. Terug richting Keizer Karelplein, u vindt ons dan meteen aan de rechterzijde in het souterrain onder de Hypotheker.

Vanaf Centraal station Nijmegen lopend:
Recht tegenover het station de van Schaeck Mathonsingel uitlopen, einde linksaf de rotonde Keizer Karelplein op. 3e afslag is de Oranjesingel richting Arnhem. Links op de Oranjesingel blijven lopen. Deze singel gaat vanzelf over in de St. Canisiussingel. De UNIT Academie vindt u op St. Canisiussingel 36 b in het souterrain onder de Hyptoheker (15 minuten lopen).

Vanaf Centraal station Nijmegen met de bus:
Lijn 8 richting Berg en Dal. Uitstappen op het Hertogplein (4 minuten), daar de van de Brugghenstraat inlopen richting Canisiussingel. Meteen rechts op de hoek is de UNIT Academie in het souterrain onder de Hypotheker (2 minuten).

Website door www.cookin.nl